منظور از کاور دوربین مداربسته در واقع همان محفظه یا پوشش خارجی آن است که دوربین و لنز در آن قرار می گیرند و از دوربین محافظت می کنند. در ادامه شما با انواع کاور دوربین مداربسته ، نحوه نصب کاور دوربین های مداربسته ، انواع پایه دوربین مداربسته آشنا خواهید شد .
انواع کاور در دوربین های مداربسته
1. کاور کوچک :برای دوربین مداربسته پین هول یا مینیاتوری
2. کاور متوسط :برای دوربین مداربسته باکس
3. کاورهای بزرگ :مخصوص دوربین های مداربسته صنعتی
4. کاور سقفی : برای دوربین مداربسته دام
5.کاور واتر پروف : برای دوربین هایی با قابلیت زوم است. این کاور ها می توانند مجهز به فن و هیتر باشند و در دماهای مختلف محیط، دمای داخلی را برای دوربین ثابت نگه دارند.
انواع پایه های دوربین مداربسته
-
پایه سقفی (Ceiling Mount):
همانطور که از نام آن پیداست برای نصب دوربین در زیر سقف استفاده می گردد. این نوع پایه ها معمولا شبیه تیوب می باشند و در اندازه های مختلفی حدود 18 و 36 اینچ تولید می شوند.
-
پایه ستونی (Pole Brackets):
با استفاده از پایه های ستونی می توانید دوربین را به ستون ها یا تیرک ها متصل نمایید. این نوع پایه ها اغلب در محیط های باز (Outdoor)کاربرد دارند.
-
پایه دیواری یا افقی (Wall Mount Brackets):
از پایه های دیواری زمانی استفاده می شود که نیاز به تغییر زاویه دوربین برای دید بهتر وجود دارد برای مثال نقاطی که از میدان دید دوربین خارج هستند. طول این نوع پایه ها معمولا از 50 سانتی متر بیشتر تجاوز نمی کند.
-
پایه گوشه (Outdoor Corner Mount):
با استفاده از این نوع پایه ها می توانید دوربین مداربسته را در کنج و گوشه دیوارها نصب نمایید. این پایه ها اغلب مناسب برای دوربین های گردان یا PTZهستند که امکان گردش و بزرگنمایی در آنها وجود دارد.
-
پایه مخصوص دوربین مدار بسته دام (Dome Camera Brackets):
همانطور که می دانید دوربین های دامدوربین هایی سقفی بوده و معمولا مناسب برای نصب بر روی دیوار نیستند. با این حال گاهی به دلیل قابلیت های خاص موجود در برخی از مدل های دام کاربران مایل به نصب آنها بر روی دیوار مکان مورد نظر خود می باشند. با استفاده از این نوع پایه ها امکان نصب آنها بر روی دیوار نیز میسر می گردد. لازم به ذکر است که انواع دیگری از این پایه ها وجود دارند که امکان نصب آداپتور و اتصالات در داخل آنها امکان پذیر است.
-
پایه دی لوکس (Deluxe Mounts):
با استفاده از این نوع پایه ها می توانید دوربین مداربسته خود را بر روی هر نوع سطحی اعم از میز، دیوار، سقف و.. نصب نمایید. برخی از انواع این پایه ها، مجهز به دستگیره یا دکمه ای هستند که امکان دسترسی به دوربین مدار بسته و تنظیم موقعیت آن را امکان پذیر می سازد.
-
پایه های عمودی :
از پایه های عمودی اغلب به منظور افزایش یا در مواردی کاهش ارتفاع نصب دوربین مداربستهاستفاده می گردد. شکل این پایه ها مانند دکل بوده و بر روی سطوح افقی نصب می شوند.
-
پایه های نصب روی لوله :
مختص زمان هایی است که مایلید دوربین را بر روی لوله های گرد نصب کنید. در هنگام نصب باید از بست های سیمی برای ثابت نمودن دوربین بر روی لوله استفاده نمایید تا پایه استحکام بیشتری داشته باشد.
جنس پایه دوربین مداربسته
جنس پایه های دوربین مداربسته معمولا می تواند از پلاستیک، آلومینیوم یا آهن باشد. در زیر به آن اشاره می نماییم :
- پلاستیکی :
پایه های پلاستیکی معمولا از قیمت کمتری برخوردار بوده و از نظر وزنی نیز سبکتر هستند. لذا به دلیل آنکه مقاومت فیزیکی بالایی نداشته و استحکام کمتری دارند معمولا در سایز ها و طول های بزرگ تولید نمی گردند.
- آلومینیومی :
پایه های آلومینیومی از استحکام بیشتری نسبت به پایه های پلاستیکی برخوردارند و شکنندگی کمتری دارند. اما اغلب هزینه بالاتری نسبت به پایه های پلاستیکی دارند. معمولا پایه های آلومینیومی حداکثر تا طول 30 سانت و به صورت پیش ساخته تولید می گردند.
- آهنی :
این نوع از پایه ها معمولا در محل نصب ساخته می شوند. همانطور که می دانید آهن نسبت به آلومینیوم مقاوم تر و ارزان تر بوده اما سنگینی و ظاهر نه چندان جذاب پایه های آهنی از نقاظ ضعف آنها به شمار می رود.
جعبه محافظ دوربین مداربسته هایک ویژن
جعبه محافظ DS-KAB86 هایک ویژن یک جعبه محافظ است. کاربرد این محفظه ها که اصطلاحا به آنها Gang Box نیز گفته می شود برای نصب بر روی دیوار ها در محیط های داخلی است. این جعبه ها برای بسیاری از دستگاه های امنیتی از جمله دستگاه های اینترکام، کارت زن و … مفید هستند و با قرار دادن آنها در این جعبه از آسیب و صدمات فیزیکی مصون می مانند. این جعبه ها در ابعاد مختلف 86، 120 و …تولید می گردند.
ثبت ديدگاه